Groenteteelt

Biologisch telen

Onze groenteteelt is compleet biologisch. We schoffelen dus veel. Want biologisch betekent dat we geen pesticiden, onkruidverdelgers of kunstmest gebruiken. En dat zorgt voor een rijke bodem met een gezond bodemleven. Zo telen we sterke groente van goede kwaliteit.

Buitenteelt

Op 8 hectare vollegrond telen we kropsla, eikenbladsla, spinazie, paksoi, bataviasla, lollo rossa, andijvie, ijsbergsla, koolrabi en venkel.
Op kleinere schaal telen we rabarber, bosbieten, lente-ui, tuinbonen, sperziebonen, courgette, pompoen, knolvenkel, koolrabi en groenselderij.

Kasteelt

Door telen in de koude kas hebben we een langer teeltseizoen en een uitgebreid assortiment.
In het vroege voorjaar leveren wij al spinazie, snijbiet, bleekselderij en raapstelen. In het najaar kunnen we langer spinazie leveren dankzij de kas. In de wintermaanden telen we winterpostelein.